Taki mikro update z Nabrzeza Filipa (nie dworca wschodniego nadal pokazac nie moge xD). Tak jak pisalem wczesniej Ksiaz jest jednym z dwoch miast w kraju posiadajacych system metra, i tak jak wspomnialem nie jest to metro ciezkie znane z Polbrowa. Linie M1 i M2 sa kolejka podwieszana. Faktycznie jest to raczej jedna linie ktora sie rozwidla i poza ostatnimi stacjami pozostaly odcinek jest wspolny. Linia powstala w latach 70tych, ale generalnie wiecej o linii napisze w pozniejszym etapie :P. Tak czy inaczej Ksiaz bedzie posiadal wiecej linii, ale jak beda wygladaly dowiecie sie w przyszlosci (nie nie bedzie to "normalne" metro")
Niestety mam nieduzy problem z kolejka wiec nie wiem jak prace beda przebiegac dalej - z niewyjasnionego powodu linia buduje sie bez slupow, wiec kazdy musze stawiac recznie, a jeden sklada sie z okolo 5 malych elementow....
Niestety mam nieduzy problem z kolejka wiec nie wiem jak prace beda przebiegac dalej - z niewyjasnionego powodu linia buduje sie bez slupow, wiec kazdy musze stawiac recznie, a jeden sklada sie z okolo 5 malych elementow....