15-04-2019, 14:50
(15-04-2019, 14:14)gabriellesolis napisał(a):(12-04-2019, 16:21)garfield napisał(a):(12-04-2019, 16:07)gabriellesolis napisał(a): Widzę że ten forum jest tylko dla facetów...
Jestes w bledzie, i nie "ten" tylko "to".
Mniejsze z tym czy ten czy to, w wielu słowiańskich jerzykach to słowo ma rodzaj męski a nie nijaki.
I nie o to pytałam na początku tego postu...
Zacznijmy od w miare poprawnej polszczyzny, tak aby kazdy mogl zrozumiec o co pytasz. Ja mam z tym problemy, i raczej nie jest to spowodowane moim umiarkowanym kontaktem z j.polskim. Teraz odnosnie Twojego pytania - nie widze najmniejszego sensu udzielania odpowiedzi, powod jest prosty - ty nie przyjmujesz zadnej odpowiedzi do swojej wiadomosci, albo z braku zrozumienia (hmm dlaczego mnie to nie dziwi), albo z przesiwdczenia, ze sama wiesz lepiej. PS - laptop zawsze bedzie gorszym wyborem od klasycznego PC, nawet jesli na twz. papierze specyfikacja wyglada lepiej, to teoretycznie slabszy PC bedzie dzialal stabilniej. Jesli juz musisz grac na laptopie zawsze na zasilaniu sieciowym nigdy na baterii i zadbaj o chlodzenie, nawet nadmuch z klimatyzatora (i to nie jest zart).