12-03-2015, 15:48
Edukacja z tego co wiem zmniejsza ilosc smieci tak wyczytalem w jakiejs informacji
Co do rozgrywki pojawil mi sie problem
Chcialem zbudowac male miasteczko,wies,jak zwal tak zwal
Otoz zaczynajac gre poprostu sie nie da stworzyc niczego takiego co skladaloby sie z 6 czy 8 ulic plus ze 3 zaklady przemyslowe i 4 domki handlowe.
Zanim mi sie pojawilo zapotrzebowanie na przemysl myslalem ze dostawie nastepna ulice i wieczny brak pracownikow mimo 4 czy 5 budynkow przemyslowych
Natomiast da sie cos takiego zrobic jesli przejdziemy jakis prog mieszkancow i zaczniemy budowac na zakupionym innym kwadracie ewentualnie wlaczymy nieskonczona gotowke ale przypuszczam ze tu tez dzialaja progi ilosci mieszkancow i zapotrzebowania na to i tamto
Troche to drazni.
Moim zdaniem powinna gra miec mozliwosc zbudowania malego miasteczka.
Co do rozgrywki pojawil mi sie problem
Chcialem zbudowac male miasteczko,wies,jak zwal tak zwal
Otoz zaczynajac gre poprostu sie nie da stworzyc niczego takiego co skladaloby sie z 6 czy 8 ulic plus ze 3 zaklady przemyslowe i 4 domki handlowe.
Zanim mi sie pojawilo zapotrzebowanie na przemysl myslalem ze dostawie nastepna ulice i wieczny brak pracownikow mimo 4 czy 5 budynkow przemyslowych
Natomiast da sie cos takiego zrobic jesli przejdziemy jakis prog mieszkancow i zaczniemy budowac na zakupionym innym kwadracie ewentualnie wlaczymy nieskonczona gotowke ale przypuszczam ze tu tez dzialaja progi ilosci mieszkancow i zapotrzebowania na to i tamto
Troche to drazni.
Moim zdaniem powinna gra miec mozliwosc zbudowania malego miasteczka.
Suma IQ na Ziemi jest wielkością stałą. Problem w tym, że liczba ludzi stale rośnie