Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
Przedstaw się...
Witam wszystkich! Czy forum jeszcze żyje?

Na imię mam Kamil i mam 29 lat. Od dawna lubię gry strategiczno-ekonomiczne, zwłaszcza te oparte o budowę miast. Na to forum zaglądam już od jakiegoś czasu, lecz dopiero teraz postanowiłem się zarejestrować.

W CS gram od momentu, kiedy pojawiło się na konsolę PS4. To była moja pierwsza platforma do grania. Niestety z uwagi na workshop i dodatki postanowiłem przenieść się z grą na PC, co wydarzyło się całkiem niedawno. Dokonałem tego pomimo faktu, że na konsoli miałem zakupione wszystkie możliwe dodatki wydane na konsolę.

Dopiero zaczynam swoję pierwsze miasto na PC, ale myślę, że w razie potrzeby mogę pomóc i konsolowcom i pecetowcom.

Znając większość dodatków (nie wszystkie były dostępne na ps4) postanowiłem, że na pc zakupie sobie te najlepsze moim zdaniem DLC. Aktualnie gram na podstawce z następującymi DLC: After Dark, Campus, Snowfall, Mass Transit i Natural Disaster.

Mój sprzęt to: I5 9600k, 40 GB RAM, Geforce GTX 1080 Ti, 240 GB SSD. Liczę na to, że pozwoli mi to na swobodną grę również z dużą ilością dodatków oraz w momencie znacznego rozrostu miasta.

To byłoby na tyle, więc jeszcze raz wszystkich witam i pozdrawiam! Wink
  Odpowiedz

Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach

Szybka rejestracja

Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.

Wiadomości w tym wątku
Witam - przez karolazi - 15-09-2017, 11:20

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości