06-05-2020, 22:55
Powoli uzupełniam dzielnicę na południu miasta. Za obwodnicą południową będą już przedmieścia - domki jednorodzinne, kilka większych marketów itp. Obok węzła, u podnóża wzniesienia będzie znajdował się mały kompleks szpitalny (coś w stylu gdańskiego UCK). Przynajmniej taki jest zamysł, jak to wyjdzie to się zobaczy W tle można jeszcze dostrzec moje wypociny w sprawie lotniska, generalnie to uznałem że lotnisko dodane wraz z Sunset Harbor nie jest aż takie złe, a jako że mi nie do końca chce się znowu bawić w budowę portu lotniczego "od zera" to chyba zastosuje właśnie te lotnisko metropolitalne. Wystarczy je ładnie wykończyć i coś tam z tego będzie :P Gorzej tylko z dotarciem na drugą stronę tej rzeki xd Z jednej strony - od miasta - autostradę pociągnąłem tak jakby na zboczu góry, następnie nad rzeką wybudowany jest dość wysoki most (z racji ruchu wodnego pod nim), ale problem zaczyna się na drugim brzegu :P Tam jest około 30 metrów różnicy między jezdnią a gruntem i kompletnie nie mam pomysłu co z tym zrobić :P Jak coś mnie natchnie to dokończę tamte okolice, póki co biorę się za już ostateczne dokańczanie dzielnicy ze screenów niżej a potem za przedmieścia