(14-06-2020, 22:21)SZyMeX napisał(a): No to w takim razie nie porównuj tego z Tramicusem -.- Tam układ okien jest jeszcze inny. Może kiedyś to poprawię, może nie. Nie widzę szczególnej potrzeby by to teraz zmieniać. I tak 99% osób nawet nie zwróci na to uwagi.
Powiem więcej, jest dość spory, i po jego zauważeniu bardzo irytujący błąd w teksturach tych Swingów. Jednak jeszcze nikt nie zwrócił na to uwagi, oprócz mnie - a to i tak dopiero przy robieniu Swinga NaK. Tam jest to już poprawione. Jak powiesz mi o co chodzi i trafisz, to gwarantuję że zaktualizuje tekstury wszystkich dotychczasowych modeli
Przeczytaj raz jeszcze ten post ze zrozumieniem. Powtórzę. Nie widzę żadnej potrzeby by teraz na już poprawiać te okna, i tak 99% osób tego nie zauważy. Jest inny, poważniejszy błąd, którego i tak nikt nie widzi, a patrząc po twoim poście ty go też nie widzisz.. A to właśnie go bym poprawił na pierwszym miejscu. Ale nie spieszy mi się do tego, dlaczego? Bo nikt tego nie zauważy
Skończę tekstury do Tramicusów, i albo przed albo po Pesie 122 NaB/NaL wezmę się za poprawianie tekstur aktualnych modeli. Poprawić muszę np. przód Jazza GAiT, co widać porównując go do Jazza warszawskiego i Jazza Duo generic (brakuje białej obwódki), dorobić teksturę Jazza Duo 1070 (biało-zielony, z okazji 75 lecia Lechii Gdańsk), potem poprawię Swingi i przy okazji zrobię te nieszczęsne okna, dorobię tekstury z innych miast itp a potem... kto wie, dostaję dużo komentarzy odnośnie zapotrzebowania na polskie pociągi, więc może ruszy coś w tym temacie