19-06-2020, 18:26
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-06-2020, 18:37 przez PanKrzysztofTM.)
Witam , jestem nowym w Citeskach
Podjąłem się początkowo zbudowania Całego Gdanska z siatką dróg , kolei oraz sieci tramwajowej z wszystkimi liniami SKM , PKM i GAiTu .
Okazalo się że mapa jest tak Ogromna i rozległa (81 pól)
Że zbudowałem jeszcze
> Gdańsk (w przebudowie)
> Sopot
> Gdynia
> Rumia Reda i Wejherowo
> Pruszcz Gdański (w przebudowie)
> Elbląg (w budowie)
> Lębork , Słupsk (w planach)
Obecnie mapa została Mapą Woj. Pomorskiego oraz Warmińsko-mazurskiego (tylko Elbląg)
Każde miasto posiada własną komunikację miejską :
GDAŃSK , SOPOT , GDYNIA Rumia Reda Wejherowo Pruszcz Gdański ( Autobusy )
GDAŃSK , ELBLĄG ( Tramwaje )
GDYNIA , SOPOT ( Trolejbusy )
Całe TRÓJMIASTO - oprócz ELBLĄGA ( SKM )
GDAŃSK , GDYNIA ( PKM )
[ w przyszłości]
-komunikacja autobusowa będzie też w ELBLĄGU oraz SŁUPSKU-
[ Mapa jest na bieżąco aktualizowana i poprawiana ]
Aktualizacje mapy są na moim warsztacie na Steamie : https://steamcommunity.com/profiles/7656...pid=255710
Kazde miasto posiada swoje tz. Monumenty (np. Starówka w Gdańsku, Stadion Energa Gda , Molo w Sopocie itd....
Zachęcam do pobrania mapy , ponieważ jest jedną z nielicznych polskich tak dopracowanych map
Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji np. Co poprawić , ulepszyćz opinie o mapie itd....
Edit : Zdjęcia screenów mapy są dostępne na Steamie (potem dodam zdjęcia też tutaj)
Podjąłem się początkowo zbudowania Całego Gdanska z siatką dróg , kolei oraz sieci tramwajowej z wszystkimi liniami SKM , PKM i GAiTu .
Okazalo się że mapa jest tak Ogromna i rozległa (81 pól)
Że zbudowałem jeszcze
> Gdańsk (w przebudowie)
> Sopot
> Gdynia
> Rumia Reda i Wejherowo
> Pruszcz Gdański (w przebudowie)
> Elbląg (w budowie)
> Lębork , Słupsk (w planach)
Obecnie mapa została Mapą Woj. Pomorskiego oraz Warmińsko-mazurskiego (tylko Elbląg)
Każde miasto posiada własną komunikację miejską :
GDAŃSK , SOPOT , GDYNIA Rumia Reda Wejherowo Pruszcz Gdański ( Autobusy )
GDAŃSK , ELBLĄG ( Tramwaje )
GDYNIA , SOPOT ( Trolejbusy )
Całe TRÓJMIASTO - oprócz ELBLĄGA ( SKM )
GDAŃSK , GDYNIA ( PKM )
[ w przyszłości]
-komunikacja autobusowa będzie też w ELBLĄGU oraz SŁUPSKU-
[ Mapa jest na bieżąco aktualizowana i poprawiana ]
Aktualizacje mapy są na moim warsztacie na Steamie : https://steamcommunity.com/profiles/7656...pid=255710
Kazde miasto posiada swoje tz. Monumenty (np. Starówka w Gdańsku, Stadion Energa Gda , Molo w Sopocie itd....
Zachęcam do pobrania mapy , ponieważ jest jedną z nielicznych polskich tak dopracowanych map
Pozdrawiam i zachęcam do dyskusji np. Co poprawić , ulepszyćz opinie o mapie itd....
Edit : Zdjęcia screenów mapy są dostępne na Steamie (potem dodam zdjęcia też tutaj)