14-03-2015, 19:31
Witam. Mam na imię Dawid, choć w świecie realnym jak również wirtualnym jestem bardziej znany jako DaveN. Mam lat 37 [brakuje mi niespełna miesiąc] i mieszkam w Bydgoszczy. Skończyłem Zarządzanie i Marketing, choć obecnie pracuje w moim pierwszym zawodzie jako stolarz meblowy. Uwielbiam wszelakie gry strategiczne, ekonomiczne itp. W 'citybuildery' gram od czasów Commodore64 i zaczęło się od pierwszego SC. Później było SC2, SC2000, bardzo krótko SC3000 oraz na początku równie krótko SC4. Dopiero kilka lat temu, gdy przypadkowo odkryłem świat dodatków i modów do SC4 grać ponownie. Po kilku miesiącach ściągania ich postanowiłem spróbować swoich sił w tworzeniu własnych budynków. Efekt był na tyle dobry, iż otrzymałem możliwość dodawania budynków na SC4DEV bez potrzeby wysyłania modeli adminom w celu ich przetestowania. Niestety przygoda ta zakończyła się niespodziewanie będąc przy wykańczaniu modelu nieistniejącego od 70 lat bydgoskiego teatru miejskiego, kiedy to nagle dysk wyzionął ducha i pogrzebał kilkaset godzin pracy nad teatrem oraz wiele innych skończonych mniejszych modeli. Mam nadzieję, że wrócę jeszcze do tego oraz, że być może uda mi się również opanować tworzenie modeli do Skylines.