07-08-2020, 02:11
Z 105kami — możemy już zrobić całej polski z 105ką którą wrzuciłam na google drive'ie, są tylko portzebne małe zmiany (np. 805 w łódź — zmiana rozstaw osi; poznań — okgrągły wyświetlacz na dachu) + barwa, więc możemy bardzo szybko mieć stopiątki dla całej polski. Inne warianty (np. 105N/2K mam w planach) albo będziemy musieli zrobić modele ponowie albo zmodyfikować już istniejące.
Kanciok — orginalnie chciałam po prostu zmienić barwę 102N, ale okazało się że 802N jest *troszeczkę* inna od 102N, więc musze modyfikować mój kanciok.
803 — Mam już w planach zrobić 102Na na podstawie 15N, które będzie zrobiony na podstawie 13N (nawet dostałam rysunki techniczne od kogoś); wtedy możemy łatwo zrobić 803N.
803-kanciak — Mnie ten tramwaj... no, wiesz, róbcie, bo ja raczej nie zrobię XD
Reszta wygląda ok, nie mam na razie dużo do powiedzenia.
Kanciok — orginalnie chciałam po prostu zmienić barwę 102N, ale okazało się że 802N jest *troszeczkę* inna od 102N, więc musze modyfikować mój kanciok.
803 — Mam już w planach zrobić 102Na na podstawie 15N, które będzie zrobiony na podstawie 13N (nawet dostałam rysunki techniczne od kogoś); wtedy możemy łatwo zrobić 803N.
803-kanciak — Mnie ten tramwaj... no, wiesz, róbcie, bo ja raczej nie zrobię XD
Reszta wygląda ok, nie mam na razie dużo do powiedzenia.