24-10-2014, 02:32
Kamil_N napisał(a):Tak wiem, że jest to symulator transportu miejskiego (CiM) powtórzę to jednak raz jeszcze, oczekujemy pierwszeństwa pojazdów uprzywilejowanych, piesków, kotków, dymu z kominów - więc nie widzę różnicy w szczegółowości i jakości, którą dałoby się zastosować i tutaj! a tłumaczenie, że tamto był symulator mnie nie przekonuje - wybaczcie Tam budynki były puzlami, tutaj budynki też tymi puzlami będą - tylko że będą sie pojawiały losowo przy wyznaczonej drodze - to nie wymaga dużo więcej mocy; owszem zgodzę się, postawienie, drogi, stworzenie stref...wszystko to potrzebuje dodatkowej mocy, ale...nie wmawiajcie mi, że "się nie da"
Nikt Kamilu nie chce Ci wmawiać . Spokojnie - dużo tutaj spraw poruszyliśmy i można by rozmawiać i jak to się w szkole mówiło lać wodę Co by nie było CiM jest na prawdę świetnym symulatorem pod względem szczegółów i masz tu moje poparcie w 100%. CiM 2 to już gorsze wydanie i bardziej ograniczone. Też liczę na to, że pieski, kotki dym z kominów i pojazdy uprzywilejowane z pierwszeństwem będą. Ostatnio Bartosz na forum paradoksa zadał pytanie o dym z kominów. Czekamy, co powiedzą. Skoro jednak jest taki szczegół jak kurz na drodze gruntowej to myślę, że i o dymie z kominów nie zapomną. Jeśli chodzi o zwierzątka mają być. Jak to Mariina stwierdziła w pierwszym livestreamie ona jest tu bogiem i to od niej będzie zależeć, czy to się pojawi. Zwierzęta mają być. W wczorajszym livestreamie można zauważyć latające ptaki.