14-01-2022, 20:36
(14-01-2022, 00:46)SZyMeX napisał(a): Rurą, że kanalizacją? (Tym "wodociągiem", który należy rozłożyć po całym mieście?) Przecież tego nawet nie idzie podłączyć, będzie po prostu ślepo zakończony gdzieś pod dnem rzeki. Jej wylanie musiało nastąpić z innego powodu.
Podłączenie było ślepe i nie powinno spowodować wylewu. Problem w tym, że te rury, połączyłem z systemem miejskim. Do tego wylew, nie był do rzeki.
Teraz, dokładnie przyjrzałem się "wyglądowi" oczyszczalni ścieków(stacja uzdatniania). Na 100% jest to rura ściekowa, z funkcją oczyszczania. Podłączyć należy tylko, do systemu wod-kan, jedną(wg gry 2ma rurami) rurą. Wylew, ktory jest samoistny i nie jest połączeniem, nic nie trzeba robić/podłanczać, należy skierować, tak jak w przypadku rury ściekowej, w strone rzeki, ewentualnie, kanału, który będzie do tej rzeki prowadził. W drugim dniu, mojej przygody z grą tego nie ogarniałem. Teraz to jest juz dla mnie logiczne, wcześniej nie bardzo. W błąd wprowadziła, niemożność postawienia, na brzegu rzeki, nie wiem dlaczego. Teraz już mogę, postawić gdzie chcę.