Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
Nowy kanał
Krecik1218 napisał(a):Kompletnie nie rozumiem tego fenomenu. Wolę sobie sam pograć niż oglądać jak ktoś to robi, na dodatek większość na siłę produkuje się na jakieś śmieszne albo profesjonalne niczym z wiadomości komentarze, co szczerze mówiąc jest irytujące - oczywiście dla oglądalności (czyt. kasy). A już kompletnie nie pojmuje zjawiska "przechodzenia gry na youtube" :roll:
Kanały o grach są fajne jeśli wrzucają jakieś ciekawe momenty z gier, kompilacje itp.

Musze cie zacytowac jeszcze raz bo nie do konca sie zgadzam.
Piszac ze nie do konca sie zgadzam z czyms sie jednak zgadzam Smile
Bardzo duzo kanalow gameplay jest robiona tak ze mnie szlag trafia.Slownictow,wymuszone zarty i zachowania graczy takie ze mozna sie z zazenowania wykonczyc.
Jednakze sa wsrod tych kanalow moim zdaniem perelki ktore ogladam
Piszesz ze wolisz sobie pograc sam i tutaj totalna 100% zgodza jednakze mam 2 kanaly ktore ogladam z czysto ekonomicznego punktu widzenia.
Chodzi o to ze jestem wzrokowcem.Zanim kupie gre lubie ja poogladac chocby 2 czy 5 minut zeby przekonac sie czy wydane pieniadze zapenia mi wiele godzin rozrywki czy tak jak to mialo miejsce z paroma grami ze przeszedlem i zapomnialem...lezy i pokrywa sie kurzem.
Tak wiec przed kupnem lubie sprawdzic co i jak i wlasciwie po to ogladam.
Mam dwa kanaly ulubione ktore ogladam i jestem zadowolony mogac je z czystym sumieniem polecic,ciekawie i z humorem przedstawione gry i ulatwiaja wybor miedzy kupic a nie kupic.
To linki do obu kanalow

https://www.youtube.com/channel/UCkE-dO ... ICTUcmM7zA

https://www.youtube.com/channel/UCjgeJE ... iq9W-9zowg
Suma IQ na Ziemi jest wielkością stałą. Problem w tym, że liczba ludzi stale rośnie
  Odpowiedz

Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach

Szybka rejestracja

Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości