22-03-2015, 14:07
Przegladalem swoje miasto w Simcity 4 i mam marzenie
Chcialbym by jakis moder zrobil murek ktorym mozna wyrownac brzegi rzeki (w SC4 nazywaly sie takie sety Seawall) rzeka wygladalaby bardziej uciwilizowana i elegancka a do strefy industrialnej lekko przybrudzona odpowiednio wystylizowana.
Chcialbym zobaczyc kanaly..pierwsze zajawki kanalow juz widzialem ,sa w produkcji
Mozliwosc wyprowadzenia metra na zewnatrz i puszczenia go nad ulica czy aleja
Mam tez nadzieje ze dodadza sami z siebie mozliwosc edycji terenu w grze.
Chcialbym puscic autostrade we wglebieniu przykladowo a niestety wczytac sava do edytora nie mozna
Wiem ze jest mod na edycje terenu ale jakos nie mam zaufania po za tym pewnie zablokuje osiagniecia
Musialbym z niego korzystac na innej mapie
Tryb dnia i nocy z oswietlonymi budynkami
I na koiniec chialbym pogode snieg,deszczyk i takie tam
Kattaklizmy jakos za bardzo mneinieinteresuja wiec jak beda chcialbym miec mozliwosc ich wylaczenia
Chcialbym by jakis moder zrobil murek ktorym mozna wyrownac brzegi rzeki (w SC4 nazywaly sie takie sety Seawall) rzeka wygladalaby bardziej uciwilizowana i elegancka a do strefy industrialnej lekko przybrudzona odpowiednio wystylizowana.
Chcialbym zobaczyc kanaly..pierwsze zajawki kanalow juz widzialem ,sa w produkcji
Mozliwosc wyprowadzenia metra na zewnatrz i puszczenia go nad ulica czy aleja
Mam tez nadzieje ze dodadza sami z siebie mozliwosc edycji terenu w grze.
Chcialbym puscic autostrade we wglebieniu przykladowo a niestety wczytac sava do edytora nie mozna
Wiem ze jest mod na edycje terenu ale jakos nie mam zaufania po za tym pewnie zablokuje osiagniecia
Musialbym z niego korzystac na innej mapie
Tryb dnia i nocy z oswietlonymi budynkami
I na koiniec chialbym pogode snieg,deszczyk i takie tam
Kattaklizmy jakos za bardzo mneinieinteresuja wiec jak beda chcialbym miec mozliwosc ich wylaczenia
Suma IQ na Ziemi jest wielkością stałą. Problem w tym, że liczba ludzi stale rośnie