22-03-2015, 23:21
Wczoraj miasto osiągnęło pierwsze 100 tys. mieszkańców i...........
nawiedziła mnie zombie apokalipsa, prawdopodobnie przez moją nie uwagę bo postawiłem jeden nowy wodociąg obok ścieków....
zanim się zorientowałem wymarło mi pół miasta:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
walka z trupami aby uratować miasto była zacięta, powstały tymczasowe wielkie ilości krematoriów w kluczowych miejscach (budżet na zdrowie został zwiększony maksymalnie - przez pewien okres straty sięgały 100k tygodniowo, na szczęście miałem zapas gotówki :
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Teraz problem powrócił niczym bumerang.
Nie jestem pewien czy w tym szukać przyczyny, ale po tej apokalipsie moje miasto szybko znów się zaludniło, wszystko było w porządku aż nagle znów zaczęło mi obumierać, prawdopodobnie mieszkańcy którzy wtedy masowo się wprowadzili - właśnie osiągnęli swój kres i teraz czeka mnie walka z nagłym obumieraniem miasta.
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Sinusoida mieszkańców:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Ktoś ma jakiś pomysł jak to uspokoić bez burzenia budynków?
nawiedziła mnie zombie apokalipsa, prawdopodobnie przez moją nie uwagę bo postawiłem jeden nowy wodociąg obok ścieków....
zanim się zorientowałem wymarło mi pół miasta:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
walka z trupami aby uratować miasto była zacięta, powstały tymczasowe wielkie ilości krematoriów w kluczowych miejscach (budżet na zdrowie został zwiększony maksymalnie - przez pewien okres straty sięgały 100k tygodniowo, na szczęście miałem zapas gotówki :
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Teraz problem powrócił niczym bumerang.
Nie jestem pewien czy w tym szukać przyczyny, ale po tej apokalipsie moje miasto szybko znów się zaludniło, wszystko było w porządku aż nagle znów zaczęło mi obumierać, prawdopodobnie mieszkańcy którzy wtedy masowo się wprowadzili - właśnie osiągnęli swój kres i teraz czeka mnie walka z nagłym obumieraniem miasta.
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Sinusoida mieszkańców:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Ktoś ma jakiś pomysł jak to uspokoić bez burzenia budynków?