23-03-2015, 12:06
Co do systemu bez sygnalizacji to najlepiej nie tworzyć skrzyżowań (2 drogi przecinające się) a jak już to 1 kierunkowe. Małe rondo jest chyba dostępne od początku w grze (ja mam takie, a może z modów zassałem z workshopa steam-a) a samemu też możesz zrobić używając odpowiedniej opcji przy budowie drogi czyli zakrzywienia czy jak to się tam zwie. Zwykle jak skrzyżowanie ma 3 drogi np do 1 długiej dochodzi 1 poprzeczna to wtedy może nie być świateł. Dodatkowo często jak tworzysz drogi 2 pasmowe (po jednym pasie w każdą stronę) to często nie ma świateł. Co do moda nie używałem tego do świateł.
Ja teraz pracuję nad miastem 1 kierunkowym ale jest ciężko rozplanować je tak aby wszędzie dało się bezproblemowo dojechać.
@Świstak
Jak możesz to wsadź swojego save-a na steam workshop. Niech sobie ludzie zobaczą jak to zrobiłeś. No chyba, że masz bezsteamową wersję to wtedy zapodaj im save na jaki host może
Ja teraz pracuję nad miastem 1 kierunkowym ale jest ciężko rozplanować je tak aby wszędzie dało się bezproblemowo dojechać.
@Świstak
Jak możesz to wsadź swojego save-a na steam workshop. Niech sobie ludzie zobaczą jak to zrobiłeś. No chyba, że masz bezsteamową wersję to wtedy zapodaj im save na jaki host może