Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
Wessen
Pora na parę nowości w moim mieście Smile

Przypomnę cel minimum: 500 tys. (nie spieszę się z jego realizacją bo rozbudowuje miasto po kawałku)
Obecnie: 240 tys mieszkańców

Co się działo w mieście:

Postanowiłem odblokować sobie elektrownię z budynków specjalnych, żeby odblokować wszystkie budynki potrzebowałem zbudować nowe osiedle, które pozostawiłem bez prądu w celu osiągnięcia 1 tys budynków niezaludnionych.

[ATTACHMENT NOT FOUND]

Cel osiągnięty, wszystkie istniejące elektrownie zostały wyłączone lub ze względów estetycznych usunięte Wink

[ATTACHMENT NOT FOUND]

W dalszej rozbudowie spotkałem się z kolejnym problemem, tym razem opustoszało mi wiele budynków z rejonu handlowego. Przyczyną mam wrażenie było to że w moim mieście powstała nowa dzielnica przemysłu górniczego, która jest daleko od przemysłu zwykłego - towar który wcześniej był importowany statkami bez korków, zaczął być transportowany drogowo. Drugą przyczyną było wybudowanie 1 nowego portu, który w zamyśle miał odciążać inne a powodował.... blokowanie się statków wypływających z innych portów. Port został usunięty i wszystko wróciło do normy.

W statystykach widać, że rejon handlowy ucierpiał sporo w roku:

[ATTACHMENT NOT FOUND]

Natomiast statystyka populacji została opanowana w końcu! Smile Po wydarzeniach z 2040 roku nie ma już śladu.
[ATTACHMENT NOT FOUND]

No ale co by nie zanudzać statystykami to jeszcze ostatnie parę fotek - nowego rejonu i najjjwyższego Wink , który jest w fazie rozbudowy. Na razie kilka budynków z modów - nie chcę tworzyć Dubaju i dać trochę grze samemu pouzupełniać mniejszymi wieżowcami naturalnie.

Jak oceniacie ?

[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
  Odpowiedz

Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach

Szybka rejestracja

Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości