09-11-2014, 19:59
Zapowiadają osobny dodatek lub DLC w temacie w całości poświęconym transportowi, także poza tramwajami, które uważam, że muszą być bezwględnie (deweloperzy całe szczęście też ), mam nadzieję zobaczyć promy, nadziemne metro, różne kombinacje punktów przesiadkowych (metro, bus, kolej, tram) jak i szczyptę zarządzania. Nie tak szczegółową jak w CiM ale choćby możliwość ustalenie liczby lub wielkości autobusów i częstotliwości kursów na poszczególnych liniach
Na dzień dzisiejszy najbardziej brakuje mi głównego dworca i wejście do metra nie jako osobna kratka zabierająca niepotrzebną przestrzeń. Powinno być możliwe do umieszczenia na chodniku. Potem się okaże, że będzie trzeba zburzyć znaczną ilość budynków w centrum pod stacje, która zajmie jedną krateczkę a wokół niej będzie wygon.
Na dzień dzisiejszy najbardziej brakuje mi głównego dworca i wejście do metra nie jako osobna kratka zabierająca niepotrzebną przestrzeń. Powinno być możliwe do umieszczenia na chodniku. Potem się okaże, że będzie trzeba zburzyć znaczną ilość budynków w centrum pod stacje, która zajmie jedną krateczkę a wokół niej będzie wygon.