13-10-2015, 18:10
Oto mój park, zbudowany nad stawem koło miasta z którego będzie prezentacja. Nie wiem jak go nazwę, coś się wymyśli.
Znajduje sie w nim pałac, ogród pałacowy, park, las, stacja kolejowa, staw, pomosty, hotele, domy, obiekty sportowe, postoje taksówek, ścieżki rowerowe i piesze itd.
Zdjęcia:
Pomosty i wyporzyczalnie łodzi w nocy, w tle: hotele( bardzo sie zdziwilem, że na turystyce małej gęstości budują sie wieżowce, myślałem, że będą jakieś domki, pensjonaty, bardziej by pasowały) a w oddali Brzoskwiniowo.[ATTACHMENT NOT FOUND]
Widoki w nocy z góry:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Aleja pałacowa:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Pałac i ogród pałacowy w nocy:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Alejka ze ścieżką rowerową w parku:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Park w dzień- widok z lotu ptaka:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Obiekty sportowe i wypoczynkowe, zoo, boiska, szkółka jeździecka itd.:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Nad brzegiem:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Park w dzień:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Mam nadzieje, że wam się spodoba. Bardzo sie starałem bo jesto to normalna mapa, nie od nowa, co miało być zachętą do brania udzialu, szkoda że tak mało osób uczestniczy. Czy jest sens 9 wyzwania...?
Znajduje sie w nim pałac, ogród pałacowy, park, las, stacja kolejowa, staw, pomosty, hotele, domy, obiekty sportowe, postoje taksówek, ścieżki rowerowe i piesze itd.
Zdjęcia:
Pomosty i wyporzyczalnie łodzi w nocy, w tle: hotele( bardzo sie zdziwilem, że na turystyce małej gęstości budują sie wieżowce, myślałem, że będą jakieś domki, pensjonaty, bardziej by pasowały) a w oddali Brzoskwiniowo.[ATTACHMENT NOT FOUND]
Widoki w nocy z góry:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Aleja pałacowa:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Pałac i ogród pałacowy w nocy:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Alejka ze ścieżką rowerową w parku:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Park w dzień- widok z lotu ptaka:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Obiekty sportowe i wypoczynkowe, zoo, boiska, szkółka jeździecka itd.:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Nad brzegiem:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Park w dzień:
[ATTACHMENT NOT FOUND]
Mam nadzieje, że wam się spodoba. Bardzo sie starałem bo jesto to normalna mapa, nie od nowa, co miało być zachętą do brania udzialu, szkoda że tak mało osób uczestniczy. Czy jest sens 9 wyzwania...?