20-10-2015, 19:42
Dziękuję Ci bardzo za pomoc
Nie korzystałem z tej opcji jak dotąd, stąd też moja niewiedza.
A więc tak jak widać na fotkach, zrobiłem testowo tor pomiędzy ulicami jednokierunkowymi (całość wypada dość szeroko), oraz przykładową zabudowę aby zobaczyć czy szerokość jezdni i torowiska nie jest za duża.
Innym rozwiązaniem mogłoby być stworzenie torów tuż przy jednokierunkowych ulicach, ale wtedy ze względu na bliskość torowiska i jezdni, nie mógłbym robić naziemnych połączeń dróg i całość skrzyżowań musiałbym poprowadzić nad lub pod jezdnią i torowiskiem.
Po prostu eksperymentuje z rozwiązaniami z uwagi na to, że tramwajów w grze nie mamy... co jest akurat dużym minusem! :/
Jakieś pomysły?
Pozdrawiam.
Nie korzystałem z tej opcji jak dotąd, stąd też moja niewiedza.A więc tak jak widać na fotkach, zrobiłem testowo tor pomiędzy ulicami jednokierunkowymi (całość wypada dość szeroko), oraz przykładową zabudowę aby zobaczyć czy szerokość jezdni i torowiska nie jest za duża.
Innym rozwiązaniem mogłoby być stworzenie torów tuż przy jednokierunkowych ulicach, ale wtedy ze względu na bliskość torowiska i jezdni, nie mógłbym robić naziemnych połączeń dróg i całość skrzyżowań musiałbym poprowadzić nad lub pod jezdnią i torowiskiem.
Po prostu eksperymentuje z rozwiązaniami z uwagi na to, że tramwajów w grze nie mamy... co jest akurat dużym minusem! :/
Jakieś pomysły?

Pozdrawiam.