29-01-2016, 11:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29-01-2016, 11:57 przez mickra2015.)
(29-01-2016, 11:06)Pawel napisał(a):(29-01-2016, 00:41)mickra2015 napisał(a):(28-01-2016, 23:16)Pawel napisał(a): jesli chcesz kontrolować, w której dzielnicy jakie budynki mają sie budować, korzystaj z moda Building Themes
No właśnie nie umiem bardzo z niego korzystać. Chciałbym stawiać takie same budynki koło siebie by tworzyć ciąg kamienic bez przerw między nimi albo ustawianie ładnych narożnych budynków przy rondach i skrzyżowaniach. Domyślnie tworzą mi się jakieś niby europejskie budynki ale widać że są to pojedyncze klocki nie tworzące zabudowy starego centrum.
Jeśli masz grupę budynków, które chcesz wybudować w danej dzielnicy, skorzystaj z mojego moda. Jeśli tego chcesz to potwierdź, znajdę Ci jakiś film szkoleniowy.
Jeśli chcesz wybudować konkretny budynek, to skorzystaj z moda zaproponowanego przez cmariusz
Jak możesz mi podrzucić jakiś link do filmu szkoleniowego to z chęcią sobie oblukam ; dzięki ! Testuje powolutku wszystko co jest dostępne w grze.
(29-01-2016, 10:45)cmariusz napisał(a): Ja korzystam z tego moda:
http://steamcommunity.com/sharedfiles/fi...=438449058
Pozwala on na skopiowanie dowolnego budynku z mapy w inne miejsce.
Minusem jest to, że interesujący nas budynek musi istnieć gdzieś w mieście.
Ja robię to w ten sposób, że stworzyłem sobie taką roboczą dzielnicę. Budują się tam różne budynki z różnych stylów. Następnie z tej dzielnicy kopiuje sobie te, które mnie interesują i wklejam tam gdzie chcę i jak chcę. Pozwala to stworzyć zabudowę według własnego pomysłu.
Ciekawa opcja też ją przetestuje. thx