30-01-2016, 12:34
(29-01-2016, 23:03)gerth napisał(a): A tam marudzicie. Ja kupię DLC z tramwajami nawet jak będzie jeden kulawy Konstal - PESY sobie znajdę w modach.
Tramwaje to podstawa, choć miałem nadzieję że oprócz tramwajów dojdzie trochę opcji zarządzania komunikacją - może nie w pełni rozkłady jazdy ale ustalanie jakie linie mają wysoką częstotliwość kursowania a jakie dostaną mniejszą ilość pojazdów.
Obstawiam premierę dodatku na 10 marca: w rok od wydania podstawki - jeszcze nie ma preorderów więc luty raczej odpada.
Powiem Ci, że i ja liczyłem i nadal liczę na to, że będzie można dokładnie określać częstotliwość z jaką jeżdżą pojazdy komunikacji miejskiej oraz ich ilość.
Obecne rozwiązanie nie podoba mi się, bo gdy postawię linię kolejową z jakąś tam ilością przystanków, to pociągi jadą jeden za drugim... przydałby się jakiś uproszczony menadżer dzięki któremu, można by ustawiać opóźnienie z jakim wyjeżdża kolejny po pierwszym pojazd ze stacji docelowej... bardzo by to usprawniło cały system komunikacji... a tak póki co obserwować można np. 5 czy więcej autobusów podjeżdżających jeden po drugim na przystanek... trochę lipa :/
Może jakiś mod znacie, który w.w. rozwiązanie wprowadza?
P.S. Mogliby już podać datę premiery!