(21-02-2016, 19:08)Pawel napisał(a): Tutaj nie chodzi o ilość dodatków, ale o ich jakość. Zależy od tego, jak budynek został zaprojektowany. Czasem jeden obiekt może rozwalić Ci całą grę.
Fajnym pomysłem będzie sprawdzenie jakości obiektów i stworzenie zaufanej listy. Dzięki za podsunięcie pomysłu, bo szykuję się do ciekawej modyfikacji forum
O widzisz :
 To byłby świetny pomysł na zaufaną listę elementów dodatkowych do gry.
 To byłby świetny pomysł na zaufaną listę elementów dodatkowych do gry.Właśnie to frustruje mnie najbardziej, że tak naprawdę na czuja dodaje się cokolwiek do gry i nigdy nie wiadomo czy jakiś plik jednak nie zepsuje gry... szkoda, że nie ma jakiegoś prostego narzędzia by dodawać i odejmować treści z warsztatu i przy okazji sprawdzać zgodność i stabilność gry podczas dodawania... byłoby to świetne.
No a teraz czekam cierpliwie aż się forumowicze uaktywnią i napiszą jakie mody i dodatki posiadają i w jakich ilościach

(21-02-2016, 19:13)martinez76 napisał(a): gdzie na dysku zapisuja sie pobrane budynki ?
jak to sprawdzic - ilosc dodatkowych elementów
jesli chodzi o mody to korzystam z ok. 30
Jak wchodzisz do warsztatu i masz tam ikonę ze swoim loginem to masz napis TWOJE PLIKI Z WARSZTATU.
Rozwijasz listę i wybierasz OBSERWOWANE PRODUKTU.
A jak Cię wrzuci na stronę z tym wszystkim co obserwujesz to masz tam napisane ile jest łącznie wpisów.
U mnie aktualnie jest 710. Przed chwilą sprawdzałem i gra działa. Któryś z unikalnych budynków musiał mi grę wykrzaczyć zatem