07-06-2016, 03:03
Ja tak samo mam do zapełnienia 25 kafli więc to nie jest problem przy odpowiedniej mapie. Moja akurat jest w sam raz, jutro Ci ją pokaże . Tylko mój problem polega na tym, że jest mnóstwo fajnych rzeczy w warsztacie, ale mój procesor mówi stanowcze nie . I nie zawsze się da zbudować coś tak jak się chce. A na nową i5 jeszcze mnie niestety nie stać.
Troche mnie dziwi zachowanie na forum , że jest tak pusto , na początku było dobrze, i wszystko grało. Ale teraz widać jakby złote wieki już minęły .
Tez po części przyznam Ci rację że gra schodzili w dół , co róż wychodzą nowe gry , więc stare idą w zapomnienie , chyba że paradox jeszcze coś wymyśli do CS. Chciałbym zobaczyć dodatek future jak w simcity . Albo jakieś wydarzenia losowe z miastem i pogodą . A tak trzeba się zadowolić tym co jest
Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka
Troche mnie dziwi zachowanie na forum , że jest tak pusto , na początku było dobrze, i wszystko grało. Ale teraz widać jakby złote wieki już minęły .
Tez po części przyznam Ci rację że gra schodzili w dół , co róż wychodzą nowe gry , więc stare idą w zapomnienie , chyba że paradox jeszcze coś wymyśli do CS. Chciałbym zobaczyć dodatek future jak w simcity . Albo jakieś wydarzenia losowe z miastem i pogodą . A tak trzeba się zadowolić tym co jest
Wysłane z mojego Luna przy użyciu Tapatalka