19-06-2016, 19:24
(18-06-2016, 19:24)KOKO napisał(a): Mała uwaga (nie bierz tego do siebie matiklo) ale proszę wszystkich o podjęcie wszelkich możliwych działań w celu uniknięcia błędów ortograficznych. Czasami aż bolą oczy gdy czyta się posty.Sory pisałem to na moim telefonie co ma nie wiem... z 3 cale.. w każdym razie to sony xperia topo wiec jest dość mały i ciężko mi się na nim pisze a najczęściej jak mam napisać literę np. a albo w to pisze q teraz piszę na komputerze więc jest mi łatwiej.
na telefonie mam auto save wyrazów które napiszę a mój dużo młodszy brat często na nim coś pisze więc mi autokorekta wprowadza błędy a mi się już nie chce tego sprawdzać
(18-06-2016, 19:24)KOKO napisał(a): Nie ma czegoś takiego jak mod-budowle.
MOD to element oddziałujący bezpośrednio na możliwości gry, jej działanie (rozszerzający lub ograniczający możliwości samej gry, Traffic ++ / Road Anarchy itp) a wszystko inne to ASSETy (lub OBIEKTy), czyli wszystko co może się pojawić w grze jako jej element graficzny (propy, budowle itp). Trzymajmy się jakiegoś standardu.
Takie luźne przemyślenia a twoja uwaga o rozdzieleniu modów i obiektów, uważam ze dość zasadna.
pisząc mod-budowle miałem na myśli dodatkowe obiekty takie jak parkingi sklepy itp.