03-07-2016, 17:50
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03-07-2016, 18:06 przez trabantemnaksiezyc.)
Bry! Jakub jestem, lat 14. Interesuję się transportem publicznym ale też nieco urbanistyką, znam podstawy htmla, angielski komunikatywnie, niemiecki bardzo okrojone podstawy. Piszę też czasem teksty do lokalnych gazet. Gram czasem w citybuildery bo mam swój pomysł na miasto idealne, i chciałbym je stworzyć chociażby w takiej wirtualnej, komputerowej formie. Osobiście jestem Ślązakiem chociaż po śląsku nie potrafię, niedoszłym artystą (wszystko za co się zabieram albo się sypie albo mi się szybko nudzi - czy pisanie czegoś dłuższego, czy nauka gry na gitarze). A jak już przy sztuce jesteśmy to lubię alternatywnego rocka (słucham zespołów takich jak OK Go, Darwin Deez czy z polskiego podwórka Elektryczne Gitary czy Tymon and the Transistors - mam nawet podpisaną płytę ). To chyba tyle .
Aaa.. i uprzedzając pytania o nick - wiem że jest dziwny, wiem że jest strasznie długi. Miał taki być żeby nie był zajęty na żadnej stronie internetowej .
Aaa.. i uprzedzając pytania o nick - wiem że jest dziwny, wiem że jest strasznie długi. Miał taki być żeby nie był zajęty na żadnej stronie internetowej .