(20-12-2015, 22:45)FALKOR V8 napisał(a):(20-12-2015, 19:33)lordsnown napisał(a): Ja jestem nauczony aby nie mieć za dużo modów bo gra wolno się ładuje i są duże problemy
Dokładnie tak!
Pamiętajcie że mody są robione przez ludzi, którzy nie zawsze znają się na rzeczy i ich mody często nie są dobre.
Przez to gra działa wolno, wysypuje się, pojawiają się błędy, a w najgorszym wypadku jak się wszystkiego dużo nazbiera, to gra przestaje działać, tak jak ma to miejsce tutaj.
witam ja wlasnie dzisiaj wywalilem z warsztatu mody bo gra mi nie chce chodzic tzawiesza sie razem ze steam.steam bez gry chodzi dobrze a z gra sie zawiesza ciagle aktualizuje mi steam..kupilem nowa gre i tak samo dodatki zime i noc wiec nie wiem co sie dzieje mialem mody ale je wyzucilem a moze tylko odchaczylo nie wiem wiec prosze o podpowiedz co mam zrobic.
wjaki sposob usunac i byc pewnym ze sie usunelo mody z gry bo nie chce mi sie gra uruchamiac nie dziala tak samo jak steam z gra....bez gry steam dziala normalnie...mialem mody ale nie wiem czy je wykasowalem...