Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
Cities: Skylines - nasze oczekiwania
Nie chodzilo mi o to zeby wyluskiwac kazdy budynek osbno i klikac opcje "remont" ale majac polityke danego osiedla czy dzielnicy moze byc opcja funduszu remontowego.
Wiadomo ze jak dana dzielnica zainwestuje np w drogi moze zabraknac na remonty czy zainwestuje w remonty zabraknie na cos innego chyba ze jest bogata to luz problem z glowy.
Ogladalem przed chwila post Vlng'a ze zdjeciami ze stref klimatycznych
Od razu mi sie skojarzylo...nie wiem czy dobrze wyczytalem ze podobno ma byc tez w grze nie wuem czy w DLC czy juz teraz system pogody...deszcze,snieg i takie tam.
Przydaloby sie to tak samo jak tryb dnia i nocy.
Zastanawiam sie czy ktos napisalby do Collosal z sugestiami zawartymi w naszym temacie bo moze akurat cos udaloby sie przemycic z naszych oczekiwan do jakiego s DLC..chyba ze to bedzie mozliwe jako zastosowanie MOD'a .
Mniemam jednak ze do np remontow drogi czy opcji polityki w dzielmnicy jest ingerencja w silnik czy tez skrypty gry i nie mam pojecia czy MODerzy mogliby to zrobic.Jak cos pomieszlaem wybaczcie Smile

Jeszcze chcialem dodac na koniec ze miloby bylo zobaczyc pory roku i np snieg w strefie polnocnej
I na koniec mysle ze utrudnieniem byloby wydobycie surowcow w danej porze roku.
Przykladowo zima utrudnia scinke drzew itd,itp.
To takie luzne cos...

o do zdjecia wyzej..przejazd kolejowy,kolej ..lubie Smile i coraz bardziej jestem zadowolony
Suma IQ na Ziemi jest wielkością stałą. Problem w tym, że liczba ludzi stale rośnie
  Odpowiedz

Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach

Szybka rejestracja

Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.

Wiadomości w tym wątku

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości