23-11-2016, 14:17
(18-11-2016, 11:32)Egoista napisał(a): Czy ja dobrze rozumiem, o co pytasz? Chcesz, zbudować drogę ale 100 metrów dalej od pierwszego odcinka i musisz wyjść z edytora dróg? Nie wiem czy tego próbowałeś ale chyba można zostać w tym edytorze przesuwając drogę po krawędzi monitora , tak samo z wodą i prądem . Muszę sam to sprawdzić bo nie jestem pewien.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Czesc.Moze ty mi pomozesz mam klopot.W trakcie budowania drogi czy podlanczania wody,pradu czy kanalizacji to w trakcie budowania ciagle musze wylanczac tryb budowania aby postawic czy przeciagnac w innym miejscu i z nowu wlanczyc tryb budowania.moze tsk jak piszesz dlugopiszesz kreske i ni odrywajac dlugopisu ta kreske dalej kreslisz a jak oderwiesz i dlugopis postawisz w inne miejsce to mozesz zrobic nowa kreske i tak mam z budowaniem drogi czy postawienie rur kanalizacji czy pradu.aby w trakcie budowania np.drogi to aby postawic inny kawalek grogi w innym miejscu to musze wylaczyc tryb budowania i znowu wlaczyc.co mozna zrobic aby tak nie bylo ze w trybie budowania nie wlynaczac tego trybu..nie wiem czy dobrze ci wyjasnilem bo tu na forum mi nikt nie rozumie...Prosze o pomoc i wyjasnienie i dlaczego mi brakuje wyuczonych ludzi do pracy jak postawilem duzo szkol i pisze brak pracownikow.nie wiem czy dobrze wyjasniam..Ale prubuje.