Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
Przestały działać mody po aktualizacji.
(05-12-2016, 16:28)amanis napisał(a): Najpierw poukładajmy wszystko tak jak należy.

Proszę zmień nazwę tematu na taką , która coś mówi np "mody przestały działać po aktualizacji" mówi więcej niż POMOCY!!!!!
Korzystaj, zamiast zdjęć zrobionych telefonem, z których nic nie widać bo interferują,  z F12. Zrobi Ci piękne screeny. 

Teraz do problemu. Najprawdopodobniej mody nie są jeszcze kompatybilne z najnowszym patchem. 
Albo cofnij sobie wersję gry do poprzedniej, albo na razie wyłącz te mody.

Pozdrawiam

Dziękuje za uwagi, zdjęcia nie są złe, pierwsze trzy zrobione przed załadowaniem samej rozgrywki, 
a następne 3 po wejściu w zapisaną grę i tam widać że cały interfejs jest w paski. 
No co najważniejsze pojęcia nie miałam co przestało działać, dlatego tu i napisałam.
Już wyłączyłam połowę modów a problem pozostał, gdybym wiedziała co konkretnie mam wyłączyć...
druga sprawa ze po tych aktualizacjach nie jeżdżą karawany, autobusy i tramwaje. 
A bez wszystkich modów gra jest nie ciekawa... [Obrazek: sad.gif]
a jak przywrócić poprzednią wersje gry?
  Odpowiedz

Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach

Szybka rejestracja

Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.

Wiadomości w tym wątku
Przestały działać mody po aktualizacji. - przez Gabrielle Solis - 05-12-2016, 16:14
RE: Pomocy! - przez accord97 - 05-12-2016, 16:26
RE: Pomocy! - przez amanis - 05-12-2016, 16:28
RE: Pomocy! - przez Gabrielle Solis - 05-12-2016, 17:04
RE: Przestały działać mody po aktualizacji. - przez Gabrielle Solis - 06-12-2016, 14:37
RE: Przestały działać mody po aktualizacji. - przez Gabrielle Solis - 06-12-2016, 18:29
RE: Przestały działać mody po aktualizacji. - przez Gabrielle Solis - 07-12-2016, 11:53
RE: Przestały działać mody po aktualizacji. - przez Gabrielle Solis - 08-12-2016, 22:02

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości