Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
Ksantri Miasto nad morzem
Manta chciałeś wiedzieć jakie mam plany związane z miastem , teraz trochę ci je przedstawię , ale uprzedzam one są długo dystansowe .
Na początek sama matka , żeby było wiadomo o czym mówię i jej prawdziwy rozmiar 
[Obrazek: egMEMew.jpg]

Zacznę od rolników ,  bo bez nich  to nawet nie ma co zaczyń , bo wszyscy by zdechli z głodu , ale póki co mam import więc nie muszę się przejmować :Smile Jak na razie , zrobiłem tylko podłożę pod ich miejsce ale planuje zrobić tam nie duży zakład rolniczy i kilka hektarów pól  i no i oczywiście kilka domów aby miał kto tym się zajmować. 

Zaraz nad nimi pojawią się luksusowe hotele wypoczynkowe i kluby nocne , tak by turyści mieli się gdzie zabawić , wiem miejsce trochę nie takie , ale innego już nie miałem . 

następnie mamy biura i osiedla ,   póki co jest takie założenie , ale  jeszcze sam niewiem do końca  czy tak będzie .

Powyżej są  osiedla , na razie ten teraz stoi pusty , bo nie mam na  niego pomysłu . pierwotnie miały tu być własnie hotele i kluby ale je przeniosłem .

po  drugiej stronie miasta będą  biura , żeby ta hołota miała gdzie pracować , ale po za tym najlepiej sprawdzają się na zapełnienie miejsca gdy nie mam pomysłu.

Seaport włąsnie teraz nad nim pracuje , i  efekty powoli widać , ale tak mam że w  jeden dzień coś zbuduje , a na drugi dzień już mi to się nie podoba i zmieniam na coś innego .
A zawsze chcę dożyć do takiego poziomu jak ci z YT  i nie zawsze mi to wychodzi , i dlatego zawsze buduje coś kilka dni .

Airport no to jest już bardzo duży projekt i nawet  do nie go się teraz nie zabieram , bo pewnie zajął by mi tydzień, a po drugie nawet jeszcze nie mam żadnych obiektów z warsztatu do jego budowy  .  Ale plan jest taki aby zbudować coś podobnego do tych z YT .

podobnie jest z portem towarowym ,   mam już na niego pomysł , oglądałem trochę prac graficznych na stemie i zdjęć w google i już wiem jak to zrobię , bo materiały też już zebrałem tylko brakuje jak zawsze jednego  CZASU .

Później jeszcze  opiszę o co z chodzi z tymi dwoma hasłami ,  centrum i italian city .
  Odpowiedz

Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach

Szybka rejestracja

Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.

Wiadomości w tym wątku
Ksantri Miasto nad morzem - przez Egoista - 22-12-2016, 17:28
RE: Ksantri Miasto nad morzem - przez Lolek85 - 22-12-2016, 18:14
RE: Ksantri Miasto nad morzem - przez FantiZ - 25-12-2016, 21:24
RE: Ksantri Miasto nad morzem - przez Egoista - 04-01-2017, 14:15
RE: Ksantri Miasto nad morzem - przez Manta - 06-01-2017, 18:41
RE: Ksantri Miasto nad morzem - przez Egoista - 07-01-2017, 18:35
RE: Ksantri Miasto nad morzem - przez Egoista - 18-02-2017, 13:32
RE: Ksantri Miasto nad morzem - przez Manta - 19-02-2017, 12:45
RE: Ksantri Miasto nad morzem - przez Egoista - 19-02-2017, 13:22
RE: Ksantri Miasto nad morzem - przez Manta - 20-02-2017, 13:06
RE: Ksantri Miasto nad morzem - przez Egoista - 21-02-2017, 10:58