07-04-2017, 15:18
Dzięki za dobre słowa
Nad miastem cały czas siedzę, coś tam buduję ale jakoś nie chciało mi się wrzucać screenów :P
Co do betonu na rynku to żadnego placu nie wykorzystywałem. Jest to zwykła tekstura betonu (z jakiegoś tam motywu) i na to dałem jakieś propy i wyszedł sobie taki placyk
Czy ubóstwiam katalog RICO? Owszem
No ale czas w końcu na screeny. Najbardziej dokończony mam teren w okół "Portu Północnego" - pasażerskiego. Inne tereny mają jeszcze jakieś dziury więc pokaże je jak wszystko będzie ukończone.
Widok z góry na port i nową dzielnicę
Oczyszczalnia ścieków
Zjazd z autostrady
I jeszcze raz na koniec widok z góry
Na razie to na tyle, z tej dzielnicy jestem najbardziej zadowolony, mam nadzieję że wam również się spodoba
Nad miastem cały czas siedzę, coś tam buduję ale jakoś nie chciało mi się wrzucać screenów :P Co do betonu na rynku to żadnego placu nie wykorzystywałem. Jest to zwykła tekstura betonu (z jakiegoś tam motywu) i na to dałem jakieś propy i wyszedł sobie taki placyk

Czy ubóstwiam katalog RICO? Owszem
No ale czas w końcu na screeny. Najbardziej dokończony mam teren w okół "Portu Północnego" - pasażerskiego. Inne tereny mają jeszcze jakieś dziury więc pokaże je jak wszystko będzie ukończone.
Widok z góry na port i nową dzielnicę
Oczyszczalnia ścieków
Zjazd z autostrady
I jeszcze raz na koniec widok z góry
Na razie to na tyle, z tej dzielnicy jestem najbardziej zadowolony, mam nadzieję że wam również się spodoba