17-06-2017, 01:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17-06-2017, 01:11 przez matthew94s.)
No tak. Ja grałem sobie spokojnie. Pobierałem obiekty. Gra zaczynała coraz bardziej ścinać. Później nagle trzeba było 13 minut czekać, aż miasto się załaduje. Później już nic nie wchodziło. Napisałem z tym problemem na forum i jakiś kolega wskazał mi, że mogę mieć za dużo obiektów ze steama. No więc sobie wszedłem w listę tych wszystkich plików z warsztatu które dodałem do subskrypcji i wyszło mi 97 kart (10 plików w karcie). Pomyślałem no tak jak kolega mówił ponad 700 to nie bardzo. Więc skasowałem z 200 (, a następnie to jeszcze kolejne ze 100) jakiś budynków mieszkalnych na I poziomie, jakieś pszczoły i parki nieciekawe, ale zwłaszcza ogromną liczbę stylów, domów o niskim zagęszczeniu, biur. W ten sposób zszedłem do liczby 680 i znów mi wczytywało miasto. Przejrzyj te wszystkie budynki co masz w steamie. Wątpie, aby to była wina modów. One tylko spowalniają grę, a chyba aż takiego wpływu na to czy wczyta miasto nie powodują. Jeśli jednak chcesz mieć pewność czy to któryś z modów to na samym początku tej listy co wrzuciłaś masz opcje wyłącz wszystkie, a po wyłączeniu wszystkich modów sprawdź czy Ci wczyta miasto.