03-07-2017, 23:07
(03-07-2017, 22:51)szymex71 napisał(a): A tam na programowaniu od razu
Aczkolwiek chyba wiem co może ci pomóc.
Najpierw usuń plik "Local RICO setting" z folderu z grą, zobacz czy działa.
Jak nie to znalazłem sens cytowanej wypowiedzi w dyskusji na steam
I had the same problems as described above (System.NullReferenceException). You don´t use "forestry" entries in your RICO settings. so you have to change all entries from "forest" to "industrial" as well service and ui-category. So then all is running.
Czyli generalnie jeżeli poprzedni sposób nie pomoże to musisz wejść do gry załadować mapkę i o ile dobrze rozumiem co jakiś czas masz chwilę przerwy od tego błędu? Wtedy wchodzisz w rico settings i zmieniasz wszystkie "foresty" czyli budynki leśne na "industrial-y" czyli po prostu budynki przemysłowe. Nie wiem czy da to się zrobić z menu gry, jeżeli tak to masz jeszcze łatwiej.
Sam bez RICO nie zbudował bym już żadnego miasta. To co teraz buduję to w 99% RICO. Tylko gdzieniegdzie dałem zwykłe strefy no i oczywiście przy porcie machnąłem całkiem sporą (i obrzydliwie wyglądającą...) strefę przemysłową żeby mieli gdzie pracować bo tu jednak zapewnić simom pracę samymi budynkami z RICO jest ciężko
Mam nadzieję że to już rozwiąże problem
No osunęłam wszystko w setting, w grze na załadowanej mapce. natomiast nie wiem jak znaleźć ten folder w grze, bo mi pokazuje ze nie ma takiego folderu, a to dziwne...
Bez Rico kasuje ta grę bo na nic mi taka gra.
Kurcze dlaczego producenci nie wydadzą takiego modu by budować tak jak z Rico bez tych idiotycznych stref i z 50 budynkami z samej gry. Przecież gdyby nie mody, gra do bani jest.
Straciłam 9 dni na naprawienie i już brak mi chęci i sił by walczyć z tym kretyńskim błędem.