08-07-2017, 10:34
Wygląda nieźle ale ja drugi raz laptopa bym w życiu nie kupił, szczególnie do grania. Mój poprzedni skończył podobnie. Cities działało na nim w miarę dobrze (ale demonem prędkości to on i tak nie był) a potem spaliła się karta graficzna i jedyne co mogłem (w sumie to dalej mogę, leży tuż obok ) robić to patrzeć na pulpit. Nawet internet się zacinał a filmy na yt w hd to było prawie nie do osiągnięcia. Po tym kupiłem zwykłego PC i z jakimkolwiek przegrzaniem nie mam najmniejszego problemu. 16 GB RAM-u, FX 6300, GTX 970 i SSD 128GB HDD 1TB i bez problemu daje rade uciągnąć większość gier na najwyższych/wysokich ustawieniach a temperatury w normie
Co innego jeżeli gdzieś jeździsz czy coś ale to i tak chyba by mnie nie przekonało za laptopem
Nie zmienia to faktu że czekam na jakieś screeny z miasta. Trzeba rozruszać te forum
Co innego jeżeli gdzieś jeździsz czy coś ale to i tak chyba by mnie nie przekonało za laptopem
Nie zmienia to faktu że czekam na jakieś screeny z miasta. Trzeba rozruszać te forum