23-05-2020, 18:42
SZyMeX-owe obiekty
|
||||||
23-05-2020, 19:06
(23-05-2020, 17:07)SZyMeX napisał(a): 9 jeździ w okolice Okęcia, ale przystanki końcowe to P+R Aleja Krakowska oraz Wiatraczna/Gocławek. W necie znalazłem zdjęcie z tą Pesą z numerem 14 w kierunku Banacha, nazwa krótka i wybrałem właśnie ją :P Okecie to poprzednia nazwa P+R al. krakowska, zreszta tej nowej nazwy nikt kiedys nie uzywal nie wiem jak jest teraz moze ludzie przywykli choc watpie ![]() Banacha xD mieszkalem niedaleko ![]()
23-05-2020, 19:14
Ja mieszkam na Siedlcach, ty mieszkałeś w okolicach Banacha, wszystko się łączy
![]()
23-05-2020, 19:36
Też prawda
![]() Co prawda (tak wiem, powtarzam się ale nie umiem znaleźć innych słów xD) 12-ka generalnie nie jeździ już od dawna na Siedlce a na Migowo, od kiedy została przedłużona linia w tamte rejony, a za miesiąc - dwa będzie dojeżdżać jeszcze dalej - na Ujeścisko, czyli w zasadzie będzie przemierzać całe miasto (18 km długości i czas przejazdu z jednego końca na drugi pewnie dobrą godzinę jak nie więcej xd), ale tak jakoś uznałem że zostawię na wyświetlaczu moją dzielnicę ![]()
Powoli postępują prace nad wersją "kolorowaną". Niby tylko tekstury a jednak aż tekstury :P
W każdym razie, przód - czyli najtrudniejszy pod tym względem człon przez skopaną siatką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Jednak pójdę w biały. Dużo lepiej to wygląda. Przyciemniłem też nieco "podkład" pod kolory linii. To może inne pytanie ![]() ![]()
24-05-2020, 14:45
25-05-2020, 21:24
Rozpoczynają się powolne prace nad Swingiem, myślałem że nie będzie z nim aż tyle roboty ale okazało się że jednak różni się większą ilością rzeczy od Jezza niż myślałem :P
Najwięcej problemu sprawiają mi osłony na wózki, w tym modelu dość mocno wystają one poza bryłę reszty tramwaju (same segmenty są też nieco wygięte na dole do środka) i dalej zastanawiam się jak to zrobić, by zarówno dobrze to wyglądało ale i również było wystarczająco "lekkie". Aktualnie przód prezentuje się tak (jeszcze w dość roboczej wersji): ![]() Jak widać wózki to nie jedyny problem - oprócz tego w Swingu cała kabina jest tak jakby wcięta do środka, chociaż nie ukrywam że z tym poszło szybciej (generalnie to model jest przeróbką Pesy Jazz)
27-05-2020, 10:36
27-05-2020, 18:59
Pokazał byś siatkę mesha?
|
Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Szybka rejestracja
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.
Użytkownicy przeglądający ten wątek: