31-05-2020, 13:50
SZyMeX-owe obiekty
|
||||||
Tak się prezentuje już praaawie ostateczna wersja Do zrobienia: tekstury przegubów, dachu, kierunkowskazy i to w zasadzie tyle. Być może jeszcze dzisiaj wrzucę Pesę na workshop, ewentualnie jutro.
P.S Brak tekstury wycieraczek i lusterka to kwestia blendera, w pojedynczym członie wszystko jest okej
31-05-2020, 19:28
Jak zrobić taki blok? Wymodelować go. Proste? Proste...
Stwam? Co to takiego? -.- Eh... w każdym razie, dodałem zapomniane nalepki Swing i Pesa oraz numer linii pod jakim będzie kursowała ta wersja (model generyczny nie będzie posiadał numerów taborowych, patrona i numeru oraz kierunku linii)
01-06-2020, 11:00
(31-05-2020, 19:28)SZyMeX napisał(a): Jak zrobić taki blok? Wymodelować go. Proste? Proste... Siema , a jeśli mogę spytać to Kiedy Swing zostanie opublikowany w warsztacie ? proszę o odpowiedź , pozdrawiam
01-06-2020, 11:10
Nie wiem, może dzisiaj, może jutro a może za tydzień. Aktualnie kończę teksturowanie poszczególnych członów, jak nie pojawią się żadne większe problemy to niedługo zostanie wydany.
01-06-2020, 11:15
(01-06-2020, 11:10)SZyMeX napisał(a): Nie wiem, może dzisiaj, może jutro a może za tydzień. Aktualnie kończę teksturowanie poszczególnych członów, jak nie pojawią się żadne większe problemy to niedługo zostanie wydany.
01-06-2020, 11:32
Nie tyle poprawki co po prostu kończenie teksturowania. Brakuje jeszcze w paru członach tekstur przegubów i właśnie je dokańczam. Potem sprawdzę w grze jak to wygląda i jeżeli będzie okej to zostanie wydany, a jeżeli pojawią się jakieś problemy no to będzie trzeba je naprawić.
01-06-2020, 11:38
(01-06-2020, 11:32)SZyMeX napisał(a): Nie tyle poprawki co po prostu kończenie teksturowania. Brakuje jeszcze w paru członach tekstur przegubów i właśnie je dokańczam. Potem sprawdzę w grze jak to wygląda i jeżeli będzie okej to zostanie wydany, a jeżeli pojawią się jakieś problemy no to będzie trzeba je naprawić.
01-06-2020, 21:32
Tak jakby ktoś jeszcze się pytał co może pójść nie tak na tym etapie
|
Witaj na Cities Skylines PL!
Aby dodać odpowiedź zaloguj się, lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zalogowani użytkownicy mogą odpowiadać w wątkach
Szybka rejestracja
Możesz także skorzystać z opcji szybkiej rejestracji za pomocą facebooka.
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości