Halo halo
Tym razem wrzuciłem do gry gdański "żuraw". Na początku nawet myślałem ze wszystko jest okej (no może minimalnie za duży). Niestety tym razem o ile tekstur może i nie brakuje to niestety nocą to nie wygląda on zbyt dobrze :/
No nic, będę próbował dalej ^^
Przód plus parę propów i droga. Myślicie że jest trochę za duży czy może tak zostać?
Tył
No i noc, tu niestety tak średnio bym powiedział
Kiedyś mi się uda
Tym razem wrzuciłem do gry gdański "żuraw". Na początku nawet myślałem ze wszystko jest okej (no może minimalnie za duży). Niestety tym razem o ile tekstur może i nie brakuje to niestety nocą to nie wygląda on zbyt dobrze :/
No nic, będę próbował dalej ^^
Przód plus parę propów i droga. Myślicie że jest trochę za duży czy może tak zostać?
Tył
No i noc, tu niestety tak średnio bym powiedział
Kiedyś mi się uda
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
W końcu jakiś sukces!!!
Udało mi się wrzucić "Allcon-a" do gry i szczerze mówiąc nie wygląda nawet źle Muszę go jeszcze trochę dopracować ale generalnie jeżeli na save-ie będzie wyglądał tak jak w assets edytorze to będzie zaje... super!