28-12-2017, 10:28
1. Z tymi strefami to też jest dziwnie. Czasem zapotrzebowanie może spaść do zera nie wiedzieć czemu i się już tak trzymać. Sprawdź jaki masz podatek. Ja mam 10% na niskich strefach i 11% na wysokich. Jak tylko spróbuję zwiększyć niskie do tych jedenastu to zapotrzebowanie spada do zera.
Ewentualnie zbuduj właśnie więcej mieszkalnych i czekaj aż się pobudują bo komercyjna i biurowa/przemysłowa zależą w zasadzie od mieszkańców. Jeżeli mieszkańcy nie mają gdzie pracować to wzrasta zapotrzebowanie na biura/przemysł. Jak nie mają gdzie kupować/przemysł nie ma gdzie eksportować towarów wzrasta zapotrzebowanie na komercyjne.
2. Nie wiem o co ci do końca chodzi. Stawiasz cmentarz i tyle.
3. Albo to co napisałeś albo steam workshop i budujesz jakieś ekologiczne centrum recyklingu
Ewentualnie zbuduj właśnie więcej mieszkalnych i czekaj aż się pobudują bo komercyjna i biurowa/przemysłowa zależą w zasadzie od mieszkańców. Jeżeli mieszkańcy nie mają gdzie pracować to wzrasta zapotrzebowanie na biura/przemysł. Jak nie mają gdzie kupować/przemysł nie ma gdzie eksportować towarów wzrasta zapotrzebowanie na komercyjne.
2. Nie wiem o co ci do końca chodzi. Stawiasz cmentarz i tyle.
3. Albo to co napisałeś albo steam workshop i budujesz jakieś ekologiczne centrum recyklingu