22-10-2014, 01:24
W pełni Ciebie Mariusz rozumiem. Ja nie kupiłem SC2013 bo mi juz ona na screenach nie odpowiadała a im bliżej premiery tym było gorzej więc po prostu wiedziałem, że nie spełni moich oczekiwań, wiedziałem, że nie będzie to miało sensu. Natomiast w przypadku Skylines na etapie alpha wiem, że zastąpi mi ona SC4, mimo, że nie wszystko jest tak idealne jak byśmy chcieli. Mam nadzieję, że czwartek jeszcze mnie w tym utwierdzi i przekona, że to jest ta gra.
Czekamy na godnego następce kilka ładnych lat, to normalne, że z każdym nowym tytułem liczymy, że wreszcie gra spełni nasze oczekiwania. Wiem, że jest za wcześnie, wiem, że to szaleństwo, wiem, że to głupie i idiotyczne ale tak, mówię to z pełną odpowiedzialnością, DLA MNIE to jest ten następca! Po tym co zaprezentowali jestem na dzień dzisiejszy usatysfakcjonowany i liczę, że to się nie zmieni
Czekamy na godnego następce kilka ładnych lat, to normalne, że z każdym nowym tytułem liczymy, że wreszcie gra spełni nasze oczekiwania. Wiem, że jest za wcześnie, wiem, że to szaleństwo, wiem, że to głupie i idiotyczne ale tak, mówię to z pełną odpowiedzialnością, DLA MNIE to jest ten następca! Po tym co zaprezentowali jestem na dzień dzisiejszy usatysfakcjonowany i liczę, że to się nie zmieni