27-05-2019, 21:40
Jestem ciekaw, jak potoczy się przyszłość serii, bo ja już nie mam pomysłów na kolejne DLC, a Wy? Ile można. Tyle dodatków, to nawet simsy nie miały, a dodają w nich tylko parę nowych budynków, jedną mechanikę nową i jedną nową radiostację z kilkoma piosenkami. Wyłudzanie kasy i tyle, a mody są za darmo i nierzadko wiele z nich wprowadza więcej usprawnień, czy zmian wywracających grę do góry nogami, niż płatne dodatki.
Szczerze? Mogliby porzucić wsparcie dla tej gry i zrobić już drugą część, bo ile można dodatków robić i kasę wyciągać od graczy? A najnowszy dodatek Campus to mi się w ogóle nie podoba nawet.
Dacie wiarę, że aby kupić wszystkie dodatki (przy założeniu, że kupujemy je na steamie i nie ma akurat żadnej promocji) trzeba zapłacić ok. 500 zł?! Masakra!
Także Colosal Order odpuśćcie. Co za dużo, to nie zdrowo.
Amen.
Co Wy o tym myślicie?
Szczerze? Mogliby porzucić wsparcie dla tej gry i zrobić już drugą część, bo ile można dodatków robić i kasę wyciągać od graczy? A najnowszy dodatek Campus to mi się w ogóle nie podoba nawet.
Dacie wiarę, że aby kupić wszystkie dodatki (przy założeniu, że kupujemy je na steamie i nie ma akurat żadnej promocji) trzeba zapłacić ok. 500 zł?! Masakra!
Także Colosal Order odpuśćcie. Co za dużo, to nie zdrowo.
Amen.
Co Wy o tym myślicie?