23-02-2015, 20:51
Ja zaczynałem od Atari800XL. Magnetofon przerobiony na TURBO Więcej gier na kasecie, szybsze ładowanie I czasy Robbo, Moon Patrol i wiele innych Dziesiątki połamanych joystick'ów… Potem trafiła się Amiga600 i też wiele godzin spędzonych przed telewizorem. Kilka lat później rodzice kupili mi i bratu PC 486DX4 100MHz Z CD-ROM Kolejne lata to odkładanie pieniędzy na nowy procesor, kartę graficzną i ściganie się z kolegami z osiedla w 3DMark'u, kto ma wyższy wynik Z konsolami miałem niewiele wspólnego. Xbox 360 kupiony w Londynie. Jaka to była radość, gdy na sprzęt, pełno gier i telewizor wydałem niecałe pół pensji. W Polsce musiałbym wydać dwie na samą konsolę. Pamiętam, że drugiego dnia po zakupie, poszedłem do sklepu i kupiłem sobie jeszcze PSP A ostatnio sprzedałem PS4 i złożyłem nowy komputer. I popłynąłem w Euro Truk Simulator 2
Z zainteresowań innego typu… muzyka. Chyba mi najbliższa. Lubię bawić się dźwiękami. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem MacBook'a PRO i tworzenie muzyki (podłączenie instrumentów, oprogramowanie) stało się bardziej przystępne. Liznąłem trochę sztuk walki. Nic wielkiego. Pierwsza przerwa nastąpiła w wypadku choroby i ciągnęła się kilka lat. Ostatnio musiałem przerwać treningi z bardziej przyziemnych powodów. Postanowiłem iść na studia, żeby coś zmienić w swoim życiu zawodowym i finanse trzeba było przesunąć na ten cel. A informatyka jest moim kolejnych hobby.
Ogólnie, jeśli chodzi o gry, to lubię wszelkiego rodzaju strategie. I mam nadzieję, że Cities wypełni zawiedzione oczekiwania ostatnim Sim City.
Z zainteresowań innego typu… muzyka. Chyba mi najbliższa. Lubię bawić się dźwiękami. Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem MacBook'a PRO i tworzenie muzyki (podłączenie instrumentów, oprogramowanie) stało się bardziej przystępne. Liznąłem trochę sztuk walki. Nic wielkiego. Pierwsza przerwa nastąpiła w wypadku choroby i ciągnęła się kilka lat. Ostatnio musiałem przerwać treningi z bardziej przyziemnych powodów. Postanowiłem iść na studia, żeby coś zmienić w swoim życiu zawodowym i finanse trzeba było przesunąć na ten cel. A informatyka jest moim kolejnych hobby.
Ogólnie, jeśli chodzi o gry, to lubię wszelkiego rodzaju strategie. I mam nadzieję, że Cities wypełni zawiedzione oczekiwania ostatnim Sim City.