19-07-2017, 22:48
No więc czas na nowe screeny. Problem jest taki że budując nowe tereny często ich nie dokańczam i przechodzę do następnych. Więc od czasu do czasu będzie można zobaczyć jakieś pustki Dodatkowo komputer zaczął mi wypluwać problemy z pamięcią a z samą grą również zaczynają się dziać dziwne rzeczy. No i już parę razy przy zapisywaniu wywaliło mi crash, dzisiaj po zrobieniu zdjęć również, ale na szczęście jedyne co zbudowałem to na szybko stacje pożarną więc zbyt dużo nie straciłem Jak widać 16GB RAMu to z czasem też za mało :/
Jeżeli zmniejszenie ustawień graf nie pomoże to chyba będę musiał zacząć nowe miasto, a szkoda bo te jak dla mnie jest najbardziej udane.
No ale w każdym razie,
Na pierwszy ogień idzie nowo wybudowana niedaleko lotniska oczyszczalnia ścieków wraz z mini farmą wiatrową.
W okolicy powstała również mała elektrownia słoneczna zapewniająca jednak wystarczającą ilość energii potrzebnej okolicznym wsiom.
Coraz więcej inwestycji powstaje w rejonach lotniska, gdzie swoją bazę lotniczą zbudowały również służby ratownicze
Przebudowany został również węzeł w okolicy lotniska
Z drugiej strony powstała natomiast droga łącząca lotnisko i autostradę z...
Nowym osiedlem powstałym po drugiej stronie obwodnicy
Tak natomiast prezentują się okoliczne farmy oraz w zasadzie przedmieścia miasta
Tu widać Otomin, miasteczko liczące kilka tysięcy mieszkańców.
Z góry
Oraz druga strona obwodnicy
Budowa mostu pomiędzy Gdańskiem a Otominem
Reszta screenów niedługo, tyle ich nacykałem że się nie mieszczą do posta :P
Jeżeli zmniejszenie ustawień graf nie pomoże to chyba będę musiał zacząć nowe miasto, a szkoda bo te jak dla mnie jest najbardziej udane.
No ale w każdym razie,
Na pierwszy ogień idzie nowo wybudowana niedaleko lotniska oczyszczalnia ścieków wraz z mini farmą wiatrową.
W okolicy powstała również mała elektrownia słoneczna zapewniająca jednak wystarczającą ilość energii potrzebnej okolicznym wsiom.
Coraz więcej inwestycji powstaje w rejonach lotniska, gdzie swoją bazę lotniczą zbudowały również służby ratownicze
Przebudowany został również węzeł w okolicy lotniska
Z drugiej strony powstała natomiast droga łącząca lotnisko i autostradę z...
Nowym osiedlem powstałym po drugiej stronie obwodnicy
Tak natomiast prezentują się okoliczne farmy oraz w zasadzie przedmieścia miasta
Tu widać Otomin, miasteczko liczące kilka tysięcy mieszkańców.
Z góry
Oraz druga strona obwodnicy
Budowa mostu pomiędzy Gdańskiem a Otominem
Reszta screenów niedługo, tyle ich nacykałem że się nie mieszczą do posta :P